do 13 apr

Demain tout commence

Drama, Komedie

Informatie

  • Datum do 13 apr 2017
  • Aanvang 20:00
  • Open 19:15
  • Entree €8,50

Komisch drama met Omar Sy als een onconventionele alleenstaande vader wiens leven dreigt te veranderen als de moeder van zijn dochtertje plots opduikt

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Totdat de moeder van Gloria opnieuw opduikt en haar dochter terug wil.
Het komische drama Demain tout commence is een Franse remake van de Mexicaanse film Instructions Not Included (No se aceptan devoluciones) uit 2013. De hoofdrol is voor Omar Sy die in 2011 in één klap wereldberoemd werd met de filmhit Intouchables.

Frankrijk / Groot-Brittannië, 2016, 117 min.
Regie: Hugo Gélin
Met: Omar Sy, Clémence Poésy, e.a.