wo 12 apr

Down to Earth

bio / documentaire (vertoning op woensdag)

Informatie

  • Datum wo 12 apr 2017
  • Aanvang 20:00
  • Open 19:15
  • Entree €8,50

Er kan niet meer gereserveerd worden. Helemaal volgeboekt !!!!

Een familie laat de doorgedraaide wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar alle uithoeken van de aarde op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld waarin we leven. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan; maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. 


Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de stamoudsten, de wijzen die nog nooit eerder geïnterviewd werden.
 
Hun nieuwsgierigheid leidt hen van de oevers van Lake Superior in Michigan, naar het hart van de Amazone. Van de Australische outback naar de Kalahari Dessert. Van de hoge Andes naar de jungle van India. Ze krijgen toegang tot plekken waar nooit eerder gefilmd werd en maken kennis met een meer verbonden manier van leven.

AKTIE: Op vertoon van een geldige biebpas is de entree € 6,50 inckl. consumptie. Bovendien krijgt u na afloop van de film een consumptie aangeboden. Alleen geldig voor deze film.