za 08 jul

Jungle Book (Buitenbioscoop)

In het Bevrijdingspark

Informatie

  • Datum za 08 jul 2017
  • Aanvang 22:15
  • Open 00:00

MoodWood Buiten Bios en De Pul transformeren het Bevrijdingspark na het succes van vorig jaar opnieuw om tot een Buiten Bioscoop! Gratis, voor de gezelligheid. Dus nodig je buurman, lover of vrienden uit en kruip samen onder een kleedje en geniet van The Jungle Book in de openlucht tijdens de warme zomeravonden! Vergeet niet om een drankje of hapje mee te nemen, er is geen horeca. Neem ook zelf een stoeltje of kleedje mee, mocht je niet op het gras willen zitten. â€‹Vanaf 19.00 uur zal er zomerse muziek te horen zijn in het park.

The Jungle Book
The Jungle Book, geregisseerd door Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba), de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. 

In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Film: The Jungle Book (7.9 IMDB)
Start muziek: 19.00 uur
Start film: 22.15 uur
Duur: 107 minuten
Voorzieningen: Toiletten aanwezig
Horeca: Nee
Tickets: Gratis entree
Fleece dekens: 7,50 euro